Liga 1: Nicușor Bancu dorește să își ia revanșa în fața Voluntariului

0
535

Astăzi, CS Universitatea Craiova a susținut conferința de presă ce a prefațat partida cu FC Voluntari. La întâlnirea cu ziariștii au participat antrenorul Devis Mangia și Nicușor Bancu, unul dintre marcatorii din meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Nicușor Bancu își dorește să își ia revanșa în fața ilfovenilor după ratarea calificării în finala Cupei României din sezonul precedent. „Bancone” speră să repete evoluțiile bune din ultima perioadă și să joace cât mai rapid pe noul „Oblemenco”.

„Este un meciu dificil pentru noi, avem o revanșă de luat după meciul din Cupa României. Trebuie să avem grijă să nu mai facem greșelile de atunci. Sperăm să ne întoarcem acasă, în Craiova, pentru că avem nevoie de suporteri aproape. Pe noi nu ne sperie nicio echipă. Ne gândim să dăm totul la fiecare meci, să luăm mereu cele 3 puncte. Nu mă gândesc la selecționare, mă gândesc să joc cât mai bine și mă bucur că reușesc să îmbunătățesc calitatea jocului de la meci la meci.”

Meciul CS Universitatea Craiova – FC Voluntari este programat vineri, de la ora20.30, pe stadionul „Municipal” din Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.