Liga 1: Craiova – Dinamo 2-2 după cel mai spectaculos meci al sezonului | Oltenii au revenit de la 0-2

0
694

CS Universitatea Craiova și Dinamo București au remizat la Severin, scor 2-2, în cel mai spectaculos meci al sezonului. Oaspeții au condus cu 2-0 și se părea că vor pleca cu toate punctele de pe malul Dunării. Alb-albaștrii au dominat ultimul sfert de oră și au restabilit egalitatea în minutul 89.

Meciul de la Severin a fost foarte tensionat, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Bulgarul Zlatinski a văzut cartonaşul roşu după o lovitură aplicată lui Costache. În finalul reprizei Costache a fost şi el eliminat de Ovidiu Haţegan, după o intrare brutală la Gusatovo.

Oaspeții au deschis în minutul 18 al partidei. Salomao i-a pasat ideal lui Rivaldinho, iar brazilianul nu i-a dat nicio şansă lui Calancea. Craiova putea egala în inferioritate numerică, însă Penedo s-a făcut remarcat la șuturile lui Băluță și Bancu.

Repriza a doua a început cu golul de 2-0 reuşit de Salomao din pasa lui Paul Anton. Devis Mangia l-a introdus pe teren pe Andrei Burlacu, care l-a înlocuit pe Briceag, iar această mutare s-a dovedit a fi una câștigătoare. Cu un sfert de oră înainte de final, Craiova a redus din diferenţă prin căpitanul Băluţă, care a fructificat pasa lui Burlacu. Andrei Burlacu a ridicat în picioare „Municipalul” severinean cu 1 minutul înainte de expirarea timpului regulamentar. Atacantul gazdelor a prins un şut care nu i-a dat nicio şansă lui Penedo.

Ovidiu Hațegan a dicatat 7 minute de prelungire, iar oltenii au ratat două ocazii mari, prin Gustavo şi Roman.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – DINAMO BUCUREȘTI 2-2 (0-1)

CS Universitatea Craiova: Calancea – Screciu, Kelic, Briceag (’58, Burlacu)- Martic, Rossi (’13, Mateiu), Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță (’72, Mihai Roman). Antrenor: Devis Mangia.

Dinamo: Penedo – Romera, Katsikas, Nedelcearu, Oliva – Costache, Anton (’85, Nascimento), Mahlangu, Salomao – Bokila (’78, Nemec), Rivaldinho (’46, Hanca). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Băluță ’30, Burlacu ’81, Screciu ’86 / Katsikas ’30, Romera ’45+2, Oliva ’83, Penedo ’90+2.

Cartonaşe roşii: Zlatinski ’29 / Costache ’45+4.

Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Octavian Şovre, Eugen Sebastian Gheorghe; Iulian Dima.

Observatori: Adrian Ionescu, Eduard Dumitrescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.