Devis Mangia / FOTO: IONUȚ GREERE

Devis Mangia, antrenorul principal al echipei CS Universitatea Craiova, a declarat că este deranjat de programările făcute și că nu este de acord ca gruparea alb-albastră să aibă zile de odihnă mai puține decât celelalte echipe din frumtea clasamentului.

Alb-albaștrii au de disputat 3 meciuri în mai puțin de o săptămână, iar acest lucru îl deranjează pe tehnicanul italian al Craiovei.

 „Craiova, ca echipă, oraş şi suporteri merită mai mult respect. Uitându-ne la calendarul competiţional pentru următoarele 4 meciuri, suntem singurii care avem doar 2 zile pentru repaus, celelalte au mai multe. E dificil pentru orice formaţie să joace din două în două zile. Când se stabileşte calendarul ar să se acorde mai multă atenţie. Suntem singurii care avem 2 zile de a ne reface, cu Dinamo jucăm sâmbătă, cu Sepsi marţi şi apoi vineri cu Voluntari. Cred că era necesar să subliniez lucrul acesta, fiindcă e nevoie de puţină atenţie şi faţă de Craiova, este singura echipă din fruntea clasamentului care joacă atât de des.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.