Lupte: Luptătorii craioveni au cucerit Mamaia

0
398
Alexandra Anghel a câștigat titlul național pe nisip
Alexandra Anghel a câștigat titlul național pe nisip

Stațiunea Mamaia a găzduit la finalul săptămânii trecute o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale de lupte pe plajă la cadeţi (15-17 ani) şi juniori (18-20 ani),  atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. 

S-au înscris pe foile oficiale peste 200 de luptători legitimaţi pe tot teritoriul României, fără să lipsescă luptătorii de la cluburile din Bănie.

Luptătorii craioveni au demonstrat că sunt la fel de talentați și pe nisip și s-au întors acasă cu tolba plină de medalii. Echipa de fete a clubului CSU Craiova s-a clasat pe primul loc, în vreme ce LPS Craiova a câștigat medalia de bronz.

La individual, sportivii craioveni au câștigat 9 medalii: 3 aur, una de argint și 5 de bronz. Medaliile de aur au fost obținute de fete. Luptătoarele craiovene au câștigat toate titlurile puse în joc. Alexandra Anghel (CSU Craiova, +60 kg), Simona Zidaru (CSU Craiova, -60kg) și Ștefania Priceputu (CSM Craiova/LPS Craiova, 50 kg).

Medalia de argint a fost câștigată de Constantin Gheorghe, legitimat la CS Universitatea Craiova, la categoria 70 kg.

Medalia de bronz a revenit sportivilor: Ștefan Coman (CSU, 70 kg), Ruth Badea (CSM, 50 kg), Daniela Varban (CSM, 50 kg), Ana Maria Enache (CSM, 60 kg) și George Berbecaru (CSM, 60 kg.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.