Special: Comunicat CNI: „Prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare al gazonului”

0
1684

Lucrările la noul Stadion „Ion Oblemenco” din Craiova au intrat pe ultima sută de metri, urmând ca la finalul acestei luni să aibă loc finalizarea Arenei din Bănie.

Reprezentanții CNI, împreună cu de oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal şi Jandarmeriei Dolj, au efectuat o vizită de lucru, înainte de recepția la terminarea lucrărilor la noul “Ion Oblemenco”.

Cu această ocazie, constructorul vine cu vești bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare al gazonului. Menționăm faptul că procesul de montare a gazonului a fost puțin întârziat din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de caniculă).

„Vizita a avut drept scop stabilirea unor aspecte tehnice cu privire la organizarea recepției lucrărilor, care va putea fi demarată în perioada imediat următoare. În plus, în cadrul vizitei de lucru am clarificat și aspecte cu privire la omologarea arenei sportive”, se anunță într-un comunicat postat pe pagina de facebook e Companiei Naționale de Investiții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.