Amical: Filiași a pierdut fără drept de apel cu Cozia Călimănești

0
450

Divizionara C CSO Filiași a susținut sâmbătă, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, al patrulea joc de verificare al verii. Trupa lui Victor Naicu, formată din mulți jucători tineri veniți în probe, a pierdut categoric, scor 0-4 (0-3), confruntarea cu CS Cozia Călimănești, grupare care activează în Liga a IV-a Vâlcea și care are ca obiectiv promovarea.

CSO Filiași, prima repriză: Munteanu – Borneci, Calu, Ilina, Tereche – Borhot, Duriță, Papa, Crușoveanu – Geanimu, Robert Stancu.

CSO Filiași, repriza a doua: Munteanu – Pîrvuică, Fruntelată, Bălă, Toshi – Moraru, Chivu, Obeanu, Alin Stancu – Badea, Tănase. Au mai intrat: Duma, Stanca.

 

„Avem un lot foarte numeros, asta în ciuda faptului că avem câțiva jucători plecați și accidentați, cum ar fi portarul Alin Nica, fundașul Nicușor Neacșu și alții. Dar o să cearnă sita după acesta meci. Am avut o săptămână de pregătire intensă, de acumulări fizice, și am decis ca în acest meci fiecare jucător să primească 45 de minute de joc. Lipsa fotbaliștilor cu experiență și în special a portarilor a făcut diferența, pentru că juniorul nostru a încasat două goluri foarte ușor, pe sus, el fiind destul de mic de statură, și a făcut și un penalti. E tânăr, are calitate, dar mai are de muncit și are nevoie de cineva cu experiență lângă el, ca să aibă de la cine învăța. Este un scor rușinos, este adevărat, dar nu asta este valoarea jucătorilor și eu am încredere că o să avem un început bun, mai ales dacă reușim să mai aducem jucătorii cu care tratăm“, a declarat antrenorul Victor Naicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.