Europa League: Devis Mangia a prefațat meciul cu AC Milan

0
649
Devis Mangia / FOTO: IONUȚ GREERE
Devis Mangia a vorbit despre meciul cu AC Milan din turul 3 preliminar UEFA Europa League / FOTO: IONUȚ GREERE

A mai rămas o singură zi până la marele meci cu AC Milan. Toată Oltenia fierbe, iar în Craiova se vorbește doar despre partida cu „diavolul” milanez. Meciul este progamat joi, de la ora 21.00, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Devis Mangia, antrenorul formației CS Universitatea Craiova, a vorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre jocul cu formația pregătită de Vicenzo Montella. Tehnicianul italian al oltenilor este convins că omologul său va trimite în teren cel mai bun 11-zece pe care îl are la dispoziție.

Intrăm pe teren să dăm maximum din tot ce avem pentru un rezultat pozitiv, vom vedea apoi dacă vom avea succes. Ideea de joc a Milanului am studiat-o, am văzut și anul trecut multe meciuri, dar acum Milan e diferită de ce a fost până acum. Milan revine în Europa după câțiva ani, în Italia e emulație mare, Milan va juca cu cea mai bună formație posibilă, e sigur. Mitriță va fi cu siguranță păstrat în lot. Avem patru mijlocași și vom vedea cu cine vom juca din primul minut. Concepția de joc rămâne aceeași. Jucătorii vor da maximum din ce pot pe teren, asta mă interesează”, a spus Mangia.

Partida CS Universitatea Craiova – AC Milan se dispută în turul 3 preliminar al UEFA Champions League și va fi arbitrată de o brigadă din Turcia, cu Halis Ozkahya, la centru, ajutat la cele două margini de Mehmet Cem Satman și Hakan Yemisken. Al patrulea oficial a fost delegat Yasar Kemal Ugurlu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.