Ziua a doua a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programat joi, 20 iulie, calificările în următoarele trei probe individuale: spadă feminin, sabie feminin și floretă masculin.

În concurs au intrat și spadasinele Raluca Sbîrcia și Adela Danciu, legitimate la CS Universitatea Craiova. Oltencele au ratat calificarea pe tabloul principal – top 64, după ce au izbutit să treacă de grupe.

Raluca Sbîrcia a câștigat 3 meciuri în grupe, cu Paula Jukic (Croația), Lis Fautsch (Luxembrug) și Vanessa Lacas – Warrick (Canada), pierzând meciurile cu Beata Christmann (Germania) și Emelie Mumm (Suedia). Craioveanca a stat în turul 1 preliminar, dar a cedat apoi în fața sportivei Katharine Holmes (SUA), scor 11-15.

În grupă, Danciu a reușit 3 victorii, cu Karina Villa (Costa Rica), Vikte Azukaite (Lituania) și Dominika Doubova (Cehia), pierzând la Ulyana Balaganskaya (Kazakstan), Maria Mendez Bello (Argentina) și Courtney Hurley (USA). Sportiva legitimată la CSU Craiova a stat în primul tur și a pierdut în faza următoare, scor 11-15, la Patrizia Piovesan Silva (Venezuela).

Raluca Sbîrcia și Adela Danciu sunt antrenate la CS Universitatea Craiova de Dorian Pîrvan (foto).

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.