Atletism: Sportivii craioveni au cucerit 8 medalii în prima zi a Campionatele Naționale de atletism

0
531
Andreea Grecu (CSM Craiova), campioana națională în proba de 100 m, Roxana Ene (tricou roșu/ CSU Craiova), bronz la seniori și argint la tineret
Andreea Grecu (CSM Craiova), campioana națională în proba de 100 m, Roxana Ene (tricou roșu/ CSU Craiova), bronz la seniori și argint la tineret

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești găzduiește în acest sfârșit de săptămână finala Campionatului Naţional de atletism pentru Seni­ori şi Tineret, întrecere la care vor participa cei mai valoroși sportivi din țară.

Delegația craioveană a cucerit în prima zi 8 medalii: 1 aur, 4 de argint și 3 de bronz.

Andreea Grecu, legitimată la CSM Craiova, este noua campioană națională în proba de 100 m cu o perfromanță de 11.75. Roxana Ene (CSU Craiova) a câștigat medalia de bronz la seniori și argint la tineret. Sportiva craioveană a terminat cursa cu timpul de 11.96.

În proba de 3000 m, Andrei Ștefana a obținut medalia de argint (8.57.30), iar Daniel Betej s-a clasat pe locul 3, cu timpul de 8.58.48. Ambii atleți reprezintă CSM Craiova.

Cosmin Sorescu, sportiv legitimat la CSM Craiova, și-a trecut în palmares încă o medalie în proba de aruncarea ciocanului. Multiplul campion a câștigat medalia de argint cu o aruncare de 62.51 m.

Medalie de argint a câștigat și Alexandru Corneschi de la CSM Craiova. Atletul craiovean a terminat cursa de 10 000 m cu timpul de 31.25.80.

În fine, Cătălina Chircă, legitimată la CSM Craiova, a câștigat bronzul la tineret. Cătălina a încheiat proba de 1500 m în 5.02.46.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.