Liga 1: Craiova a pierdut la scor de neprezentare pe Arena Națională. FC Viitorul, noua campioană a României !

0
454

CraiovaCS Universitatea Craiova a pierdut ultimul meci din sezonul 2016-2017 al Ligii 1, scor 0-3, pe Arena Națională, în fața formației FCSB.

Bucureștenii și-au asigurat cele trei puncte încă din prima repriză. Denis Alibec a deschis scorul în minutul 18. De Amorim a șutat periculos, Calancea a repins în față, iar Alibec, aflat pe fază, a înscris din apropiere. Alb-albaștrii au fost făcut knock-out într-un singur minut. Alibec a realizat dubla cu un șut plasat din interiorul careului, pentru ca Jakolis să marcheze pentru 3-0, din afara careului, fără speranțe pentru Calancea.

În partea a doua a jocului, Craiova a echilibrat disputa și a pus în periocl poarta lui NIță.  Jazvic a fost scăpat din marcaj și reia periculos cu capul, însă nu a prins cadrul porții.

FC Viitorul a învins CFR Cluj cu 1-0 și este noua campioană a României ! CS Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul 5 și va juca în preliminariile Europa League.

FCSB – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-0 (3-0)

FCSB: Niță – Enache, Bălașa, Moke, Momcilovic – Boldrin, Pintilii (69, Achim), Jakolis, Fl. Tănase, De Amorim (52, Ov. Popescu) – Alibec (75, Gnohere). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe (12, Jazvic; 72, Burlacu), Briceag – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Băluță, Ivan, Bancu (82, Gustavo). Antrenor: Gigi Mulțescu.

Cartonașe galbene: Jakolis 48, Bălașa 61, Ov. Popescu 76 / Bancu 23, Dimitrov 39, Jazvic 60.

Au arbitrat:  Horațiu Feșnic – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică; Marcel Bârsan.

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Ion Craiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.