Liga 1: Victorie în Gruia ! CFR Cluj – CS Universitatea Craiova 0-3

0
1684

Andrei Ivan a marcat o dublaCS Universitatea Craiova și-a luat revanșa în fața CFR-ului și s-a impus în Gruia după un meci excelent făcut de alb-albaștrii. Craiova s-a impus cu scorul de 3-0, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 8 a play-off-lui Ligii 1.

Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 30 cu o execuție de excepție, șut de la 18 m, în plasa laterală, după ce a profitat de culoarul din apărarea clujeană. Zlatinski a majorat diferența pe tabela de marcaj cu un minut înainte de intrarea la cabine. Jazvic a scăpat într-o poziție excelentă, Marc a respins, însă Zlatinski a fost pe fază și a marcat cu un șut sub transversală.

Gigi Mulțescu i-a introdus în partea a doua a jocului pe puștii Robert Petre și Radu Bîrzan, ultimul aflându-se la debutul în Liga 1. Cea mai mare ocazie a CFR-ului s-a consemnat în minutul 72. Dan Roman a rămas în poziție ideală de a marca, dar șutul său a trecut peste poartă. Andrei Ivan a realizat dubla în minutul 75 și a stabilit scorul final. Vedeta Craiovei a înscris după o pasă venită de la Petre.

CFR CLUJ – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-3 (0-2)

CFR Cluj: Marc – Lopes, Larie, Horj, Peteleu – Gomelt, Nascimento (46, D. Roman) – Sorsa (61, Antal), Păun, Deac (9, J. Carlos) – Omrani. Antrenor: Vasile Miriuță.

CS Universitatea Craiova: Mingote – Dimitrov, Dumitraș, Barthe (46, Petre), Briceag – Zlatinski, Screciu, Băluță (83, Măzărache) – Jazvic (75, Bârzan), Ivan, Bancu. Antrenor: Gigi Mulțescu.

Cartonașe galbene: Sorsa 14, Larie 48, Horj 62 / Mingote 90.

Au arbitrat: George Rădulescu – Iulian Radu, Bogdan Velicu; Florin Mihai Marcu.

Observatori: Zoltan Szekely, Adrian Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.