VIDEO Liga 1: Gigi Mulțescu a prefațat meciul cu Astra Giurgiu: „Astra este ca un animal rănit”

0
2988
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Gigi Mulțescu, antrenor CS Universitatea Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE

La conferinţa de presă de joi, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Gigi Mulțescu, a prefaţat meciul, pe care echipa sa îl va susţine sâmbătă, la Pitești, cu Astra Giurgiu.

Meciul din Trivale este important pentru ambele echipe. Antrenorul oltenilor a specificat că jocul cu echipa campioană este unul foarte greu, giurgiuvenii vin după patru eșecuri consecutive și sunt ca un animal rănit.

„În play-off întâlnim numai adversari puternici. Sâmbătă, urmează Astra, echipa cu cel mai calitativ lot. Ultimul rezultat al lor, cu Dinamo, este puțin fals, pentru că Astra a dominat întâlnirea. Suntem avizați de jocul din tur și implicit suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu. Faptul că vin după patru înfrângeri nu este în avantajul nostru, pentru că Astra este acum ca un animal rănit. E mai greu decât atunci când am întâlnit-o după opt meciuri fără înfrângere. Pe mine nu mă interesează ce joacă adversarul, dacă se prezintă cu echipa a doua sau a treia, mă interesează să-mi pregătesc bine echipa. Până acum ne-au lipsit golurile, trebuie să materializăm ocaziile pe care le producem și să nu facem gafe în apărare.”

Echipa craioveană și-a diminuat șansele la câștigarea campionatului, iar în momentul de față Cupa României este principalul obiectiv al alb-albaștrilor.

„E clar că după meciul cu Steaua s-au împuținat șansele la titlu. Dar ne dorim să încheiem campionatul cât mai sus posibil, de aceea trebuie să rămânem în formă bună, să câștigăm cât mai multe puncte, pentru că o poziție superioară înseamnă mai mulți bani pentru club. În ceea ce privește performanța sportivă, avem și Cupa României, suntem în semifinale și mai avem doar câțiva pași de făcut.”

Craiova – Astra, meci din etapa a șasea din play-off, se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, de la ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.