Baschet (M): SCM Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Ligii Naționale de baschet

0
1473

Craiova - galati 85-73Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au câștigat finala pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, scor 85-73, într-un meci disputat în Sala Polivalentă, în fața formației Phoenix Galați.

Craiovenii au început ca din pușcă și și-au asigurat un avantaj consistent după primele 10 minute de joc, 36-21. Jamar Abrams nu a ratat din spatele semicercului (3×3), iar Lee și-a început recitalul, încheiat cu încă un double-double (13 puncte și 11 recuperări). Ecartul oltenilor a crescut în sfertul secund, astfel că la pauza mare tabela de marcaj indica un neverosimil 59-39 !

Taylor a marcat primele puncte ale reprizei secunde, dar oltenii s-au relaxat, s-au grabit, au început să rateze, iar de acest lucru au profitat gălățenii. Băieții lui Florin Nini au început cursa de urmărire. Oaspeții au venit la 7 puncte în spatele gazdelor 78-71, dar Cătălin Burlacu a „aruncat tribunele în aer” cu o aruncare de la distanță.

Craiova câștigă cu scorul de 85-73 și se califică în play-off.

Travis Bureau a terminat în double-double meciul, 21 de puncte și 10 recuperări, la fel ca și Chris Lee, pivotul oltenilor a pus pe tabelă 13 puncte și 11 recuperări. Jamar Abrams a totalizat 21 puncte și 5 recuperări, iar Tayloe Tayler a adăugat 13 puncte și 8 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.