Cupa României: Andrei Ivan: „Nu cred că vom ajunge la loviturile de la 11 m”

0
2100

Andrei Ivan_640x428CS Universitatea Craiova și Dinamo București se întâlnesc miercuri, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în sferturile de finală ale Cupei României. Partida se joacă într-o singură manşă, cu începere de la ora 21.30.

Andrei Ivan, atacantul oltenilor, a prefațat meciul de la Severin, marți, în cadrul unei conferințe de presă. Căpitanul alb-albaștrilor își dorește să câștige un trofeu la Craiova.

„Suntem toți conștienți că nu ne așteaptă un meci ușor. Am jucat de două ori cu Dinamo în acest an, știm calitățile lor, dar și punctele slabe. Vom face totul pentru a câștiga, pentru a avansa în competiție deoarece ne dorim toți să aducem un trofeu în Bănie. Am exersat loviturile de la 11 metri, dar nu cred că se va ajunge la ele în meciul de mâine. Am încredere în mine și colegii mei că ne putem impune în timpul regulamentar. Nu contează cine va marca, important este să mergem mai departe. Sper din tot sufletul să-l fac fericit mâine seară pe domnul Mulțescu”, a spus Andrei Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.