Echipa națională: Tricolorii nu au decât varianta victoriei

0
652

ROMDANEchipa națională a României se află în faţa unui meci extrem de important în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal – Rusia 2018.

România întâlnește duminică, de la ora 21.45, pe Cluj Arena, reprezentativa Danemarcei, în grupa preliminară E. Tricolorii ocupă în acest moment locul 4, cu 5 puncte acumulate în patru meciuri, iar alt rezultat în afara victoriei ar fi echivalent cu un dezastru pentru naționala lui Christoph Daum. Nici danezii nu stau prea bine în clasament și vin în Ardeal pentru puncte.

CLASAMENT GRUPA E

ECHIPA PROBABILĂ: Tătărușanu – Chiricheș, Săpunaru, Toșca – Benzar, Marin, Pintilii, Latovlevici – Chipciu, Keșeru, Stanciu.

România – Danemarca va fi arbitrată de o brigadă britanică, alcătuită din Martin Atkinson, ajutat la cele două linii de Stephen Child, Stuart Burt. Rezervă pentru această partidă a fost delegat Anthony Taylor.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe Arena Națională, România a învins cu scorul de 2-0, selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru. Jocul a avut loc pe 18 noiembrie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.