FOTO: FRLUPTE/ Florentina Văcaru, aur la Campionatul Național de judo U 21
FOTO: FRLUPTE/ Floriana Văcaru, aur la Campionatul Național de judo U 21Judo

În perioada 17-19 martie, municipiul Drobeta Turnu Severin a fost gazda finalei Campionatului Naţional de Juniori U21.

272 de judoka (171 masculin şi 101 feminin) de la 54 de cluburi din România şi-au disputat titlurile de campioni ai României la 16 categorii de greutate diferite, 8 la masculin şi 8 la feminin.

Judokanii din Craiova se întorc acasă cu 4 medalii: una de aur, 2 de argint și una de bronz. Toți medaliații sunt legitimați la CS Universitatea Craiova și antrenați de Mihai Voinea.

Floriana Văcaru a devenit campioană națională la categoria +78 kg, după ce a învins-o în finală pe sportiva Ana Maria Dănilă (Poli Iași). Tot în limitele categoriei +78 kg, Georgiana Renghea (CSM Craiova) a pierdut meciul pentru medalia de bronz, fiind învinsă de Narcisa Ion (LPS Focșani).

Argintul a fost cucerit de către Cleonia Riciu, înfrângere la Diana Truică (CSM Pitești / Steaua București), la categoria – 52 kg, respectiv de Robert Gușă, care a pierdut finala categoriei – 90 kg, în fața judokanului Eduard Șerban (CSM Pitești / Steaua București).

O altă medalie pentru delegația craioveană a fost adusă de Robert Pasăre, bronz, în limitele categoriei -60 kg.

Competiția de pe malul Dunării a reprezentat și un criteriu de selecție pentru loturile naționale ale României, dar și pentru viitoarele participări la competițiile internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.