Volei (M): Craiova a pierdut cu Arcada Galați, după ce a condus cu 2-0 !

0
2043

Craiova - Arcada 2-3Echipa de volei masculin SCMU Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (13-15), de formaţia Arcada Galați, în prima etapă a play-off-ului a Diviziei A 1. Craiova a condus cu 2-0 și a avut meciul în mână.

Când nu bați cu 3-0 pierzi cu 3-2, cam asta este regula nescrisă a voleiului. Campionii României au condus cu 2-0 la seturi și au fost la două puncte de o victorie în minimum de seturi. În loc de 3-0 s-a făcut 2-1, iar oaspeții au revenit în joc.

Craiova a câștigat la pas primul set (25-20), pentru ca în actul secund să conducă cu 18-10. Galațenii s-au trezit din pumni și au restabilit egalitatea la 24-24, setul fiind închis în prelungiri de băieții lui Pascu. Setul trei a fost foarte echilibrat, s-a mers cap la cap, Craiova a avut 23-22 și serviciul, dar oaspeții au reușit trei puncte la rând (23-25). Gălățenii au deținut înițiativa în setul 4, alb-albaștrii au adus echilibrul în joc, setul a intrat din nou în prelungiri, dar de data aceasta cei care s-au impus au fost roș-albaștrii.

Tie-breakul s-a terminat cu scandal. Oaspeții au protestat după o fază îndelung contestată de olteni, care au cerut 4 atingeri la atacul Arcadei, arbitrul principal a acordat cartonașul roșu pentru un jucător al oaspeților, însă a menținut și punctul câștigat de gălățeni. Astfel, în loc de 10-12 scorul a devenit 9-13 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.