FOTO Liga 3: CSO Filiași a pierdut cu 3-1 meciul cu SCM Pitești

0
2211
Liga 3: CSO Filiasi - SCM Pitesti 1-3, sezonul 2016-2017 / FOTO: Ionuț Greere
Liga 3: CSO Filiasi - SCM Pitesti 1-3
Liga 3: CSO Filiasi – SCM Pitesti 1-3

Formaţia CSO Filiași a fost învinsă, vineri, cu scorul de 3-1, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, de echipa SCM Pitești, într-un meci din cadrul etapei a 17-a din Liga a III-a, Seria 3.

Oaspeții au reușit să deschidă scorul încă din minutul 8 al partidei. Şerban a centrat din corner, de pe stânga, iar Deaconescu a reluat cu capul de la patru metri. Gazdele au introdus mingea în poartă, dar asistentul a indicat ofsaid la Neacșu.

GALERIE FOTO – AICI

Filiașiul a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 55. Claudiu Bălan, lansat pe culoar de Borneci, a întepat mingea peste portarul advers și a înscris cu poarta goală. Oaspeții au avut posibilitatea să revină în avantaj, după un fault comis în suprafața de pedeapsă de Borhot la Stoica. Penaltyul executat de Năstăsie a fost apărat de Sorin Mogoșanu (69). Formația antrenată de Nicolae Dică a mai beneficiat de încă o lovitură de la 11 m, de data aceasta acordată cu mare ușurință de centralul Spînu. A executat nou-intratul Stoica și scorul a devenit 1-2. Piteștenii au mai lovit odată în minutul 87. Grecu a scăpat singur cu Mogoşanu, pe un contraatac şi a şutat imparabil la colțul lung.

CSO FILIAȘI – SCM PITEȘTI 1-3 (0-1)

FILIAȘI: Mogoșanu – Borhot, Calu, Chircan (54 Lupu), Tereche (64 Papa), Neacşu, Bogdanovici, Borneci, Duriță (73 Ciocîrlă), Cruşoveanu (83 Pîrvuică), Bălan. Antrenor: Florin Șoavă.

PITEȘTI: Udeanu – Anghelina, Deaconescu, Cotigă, Şandru, Şerban, Oancea (61 Grecu), Panait, Năstăsie (83 Andrei),  Albu (46 Stoica), Căpățână. Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonașe galbene: Duriță, Borhot / Şandru

Arbitri: Marius Spânu – Ionuț Traian Neacșu, Silviu Goicea.

Observatori: Grigore Tomoioagă, Marin Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.