Liga 1: Gigi Mulțescu: „Este cel mai important meci al carierei”

0
1670

Gigi MultescuCS Universitatea Craiova trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a juca în play-off-ul Ligii 1. Oltenii joacă meciul decisiv duminică, în Trivale, împotriva formației Gaz Metan Mediaș. Meciul este programat de la ora 20.30.

Gigi Mulțescu a spus că această partidă cea mai importantă a carierei sale de antrenor, iar partida cu Mediaș este ca o veritabilă finală.

„Este cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Niciodată, ca tehnician, nu am pierdut patru meciuri la rând. Mediașul este o echipă harnică, bine articulată, cu jucători tari din punct de vedere fizic, dar și cu unii jucători tehnici, de viteză, în ofensivă. Ne așteaptă un meci cât o finală, pe care o vom câștiga pentru a ne menține locul în play-off. Suntem concentrați la cel mai înalt nivel pentru a tranșa în favoarea noastră jocul. Suntem hotărâți, avem ambiție pentru a câștiga acest joc.”

CS Universitatea Craiova se află pe locul patru în clasament, cu 40 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă poziţia a şasea, cu 39 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.