Volei (M) / CEVCL: Misiune îndeplinită ! Craiova a învins Ljubljana cu 3-1 și a urcat pe locul 2 în grupa D

0
617

Craiova - Ljubljana 3-1

Victorie de senzație pentru campioana României la volei masculuin, SCMU Craiova, în Liga Campionilor. Într-un meci din cadrul grupei D, trupa lui Dănuț Pascu a învins cu scorul de 3-1 pe ACH Volley Ljubljana. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 2, cu 7 puncte, și au șanse în continuare pentru calificarea în Top 12.

Scorul pe seturi a fost: 25-19, 27-29,25-21, 25-23.

Craiova - Ljubljana 3-1

Meciul a fost de-a dreptul nebun, dramatic pe alocuri, cu resturnări de situații și faze controversate. Alb-albaștrii au început în forță primul set și s-au deprins la 4-0, diferență ce a fost decisivă pentru adjudecarea primului parțial. Setul secund a fost foarte echilibrat, iar finalul de infarct. Ambele echipe au avut șansa să închidă actul, Craiova (25-24, 26-25), însă slovenii au rezistat presiunii și au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. În actul al treilea, Lică & Co au fost purtați pe brațe de publicul prezent în Sala Polivalentă și au revenit în avataj. Oaspeții au pus stăpânire pe joc și s-au desprins la 6-2 în setul patru. Craiova a reușit grație portughezului Marcel Keller să treacă în avantaj 16-15, de la 12-15. S-a mers cap la cap, însă craiovenii au reușit să fie mai calmi pe finalul jocului și să câștige toate cele 3 puncte puse în joc.

Craiova - Ljubljana

În ultima etapă din grupă, SCMU Craiova va juca în deplasare, în compania formației PGE Skra Belchatow. Meciul este programat pe 1 martie, de la ora 20.00.

CRAIOVA: Keller, Koprivica, Stulenkov, Bartha, Lică, Bala – Mărieș (L). Au mai intrat: Suson, Georgescu, Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.