Lupte: Alexandra Anghel și Ionuț Moise, campioni naționali. Luptătorii craioveni au cucerit 7 medalii la Campionatul Național de la Reșița

0
539

alex-anghel-campioana-nationala-la-senioare-640x427În perioada 03-05 .02.2017 , a avut loc la Reșița,  finala Campionatului National de seniori de lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine. Sportivii craioveni se întorc acasă cu 7 medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.

Ionuț Moise, legitimat la CS Universitatea Craiova, a devenit campion național în limitele categoriei 7o kilograme, după ce a l-a învins în finală pe sportivul din Republica Moldova, Nicolae Cojocaru, legitimat la CSM Lugoj. Sportivul antrenat de Marius și Aurel Cimpoeru s-a impus cu scorul de 4-2. În semifinale, Moise l-a învins pe rivalul său de la CSA Steaua, George Bucur (4-1).

Alexandra Anghel (CSU Craiova) a câștigat lejer finala categoriei 69 kg, scor 7-1 cu Cătălina Axinte (CSM Dunărea Galați).

În finala categoriei 74 kg, Ion Plop, de la CS Universitatea Craiova, a pierdut în fața fostului său coleg, Mădălin Mânzală, legitimat la Dinamo București. Tot medalie de argint a obținut și Ion Pâslaru (CSU Craiova), care a cedat în finala categoriei 86 kg, la Andrei Frant (CSM Reșița).

Pentru medialia de bronz a categoriei 53 kg s-au luptat două sportive legitimate la CSM Craiova. Daniela Vârban a dispus de Andreea Vrejoiu. Bronzul a mai revenit și luptătorilor de la CS Universitatea Craiova, Cristi Surugiu (65 kg) și Sergiu Constantin (61 kg).

În clasamentul pe cluburi, CS Universitatea Craiova s-a clasat pe locul 2, la un singur punct înspatele clubului Dinamo București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.